søndag 3. mai 2009

hvitveis












Hvitveisen bærer bud om vår og lysere tider! Den er en av mine favorittblomster og gleden er like stor hvert år når jeg ser hvitveisen dekke skogbunnen. Her viser jeg et knippe av årets hvitveisbilder.

5 kommentarer:

Wenche sa...

Så flott! Kvitveisen er kjempefin. Når eg ser den, så er det vår:) Får lyst å gå tur i skogen når eg ser på bilda dine:)

Kathrine sa...

Hei hei! Og takk for koselig kommentar i hagebloggen min:)
Og her var det vakre hvitveis, en herlig vårblomst!
Skjønner venninnen din godt jeg, at du har fåt laget deg en fotoblogg:)
Jeg har en jeg også, pluss bloggen om maleriene mine. Det tar ganske lang til å bli ferdig med de, så hage og fotobloggen er de jeg oppdaterer oftest. Og nå skjer det så mye i hagen, at det er nesten så en ikke rekker å få meg alt. Ha en flott tirsdag!

:)

Anne sa...

Deilig vår også på dine trakter, det kan jeg da se av bildene dine. Flott!!

Miriam Elisabeth ツ sa...

Når hvitveisen kommer, da er våren her. Er så vakkert å gå tur i skogen og bakken er dekt av hvitveis. Flotte vårbilder!

Anne sa...

Der jeg er ???? du din tulle skrukke :-))) helt amatør jeg vet du. Fikk mitt første kamera til jul jeg!!! men tenker som så, veien blir til mens man går og en lærer av sine feil. En må bare legge ut bilder og nyte det man får til, ikke være så selvkritisk selv om det er mange proffer her inne som snakker og skriver iom begreper jeg ikke har det minste pepling på.

:-))