torsdag 4. juni 2009

Peon


Jeg blir ikke lei... blomster og hage. Kan man ha det bedre når solen skinner enn å studere blomstene i hagen, plukke litt ugress her og der og så innta solstolen mens man slapper helt av og nyter fargene og duftene?

8 kommentarer:

Wenche sa...

Det er vel ikkje det verste ein kan gjere:) Fint bilde, klar og sterk rosa farge. Lærer masse om blomster her inne. Glad for det:)

Kathrine sa...

Den var bra tett og fin! Godt med blomster som fyller bildet:)

:)

Dagrun sa...

Veldig fint, var dette!

Anne-Berit sa...

Vakker peon.Å luke ugress er det verste jeg vet,syns godt det kan holde seg fint i bedene når jeg har fått lukt ferdig,men neida,det kommer mer,mye mer,hehe.En evig runddans,men blomsterbed må vi jo ha,så da er det bare å luke ivei.
Ha ei fin helg!

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Blomster kan man ikke bli lei av, de blir så alt for fort borte igjen at man skal nyte hvert minutt man kan se på dem. Nydelig bilde!

Miriam Elisabeth ツ sa...

Nydelig bilde! Likte det tette utsnittet :)

SV: Takk for ønske lykking :) Ja, eksamenspresset er stress! Og å være student med alt for mye å gjøre, det er tungt. Ja, når(hvis jeg klarer det) oppgavene er ferdige og lvert så skal jeg ligge langflat og nyte ferien... men skal jo jobbe mye.. Ha en super helg!

VALKYRIEN sa...

Nydelig bilde av peonen! De er jo så flotte når de står sånn - men de har så lett for å bli tunge i toppen og ramle overende! Men de er flotte - og dette bildet viser virkelig skjønnheten hos den!

HildeS sa...

Et vakkert bilde av en usedvanlig vakker blomst.